29 апреля 2024, понедельник, 14:56
Поддержите
сайт
Сим сим,
Хартия 97!
Рубрики
Комментарии 9
+70 +
петр, 17:02, 13.09

а может, не по ошибке? зачем им лишние свидетельства своего позора?

Ответить
+34 +
ОШИБКА, 17:14, 13.09

ВАХ.. ВАХ.. ВАХ..!!!!!!! ЧТО ПОСЕЕТ ЧЕЛОВЕК.......----....ТО и ПОЖНЁТ.......!!!!!!!!!!

Ответить
-6 +
Кисіль, 17:14, 13.09

Це брехня. Якби таке було, українські джерела одразу б повідомили.
Побєда - це глибокий тил Луганської області, бойових дій там не було взагалі, терористів теж. Кацапи прямим обстрілом з РФ спалили купу нашої техніки разом з солдатами. Україна у відповідь не зробила ЖОДНОГО пострілу. Мовчки втерлася.
Ганьбу вже отримали. Далі буде війна.

Ответить
+8 +
мила, 21:06, 13.09

Очень хочется, чтобы это было правдой и численность оккупантов на украинской земле уменьшилась на 300 штук (сказать "человек" не поворачивается язык)

Ответить
0 +
Дарниця, 13:18, 20.09

Це правда! А ви просто не стежите за новинами - порийтесь в архівах. Пам*ятаю мене ще дуже здивувало - набіса вони бомлять такий глибокий тил Українських військ. Потім пройшла інфа - що там був табір для полонених і нищили його. Пізніше інфа зникла. Видно не за женевськими конвенціями утримували там ворогів. Коротше будьте в курсі!

Ответить
+16 +
Грамацей, 18:44, 13.09

Про авиацию пожалуйста поподробнее. Насколько я понимаю, ср..ные "ополченцы! и кукурузник в небо не поднимут. А если авиация расейская, то где соответствующие заявления МИД Украины и наблюдателей ОБСЕ ?

Ответить
+10 +
Кисіль, 20:26, 13.09

"А если авиация расейская, то где соответствующие заявления МИД Украины и наблюдателей ОБСЕ ?"
Там ще з червня ЛІТАЄ АВІАЦІЯ РФ І ТУПО БОМБИТЬ УКРАЇНСЬКІ МІСТА. Але Україна не хоче створювати Путлеру неручності, тому літаки не збиває і взагалі мовчить на цю тему. На звірячі обстріли з території РФ - теж нуль реакції.
Зате Україна виконала всі примхи Москви і відтермінувала дію Асоціації. І починає інклюзивний діалог з гоблінами, які відрізають нашим солдатам пальці і виколюють очі. Завтра гобліни отримають амністію, післязавтра деякі сидітимуть у Верховній Раді. Це у нас така асиметрична відповідь.
Скажіть, що я сплю! Я хочу прокинутись!!!

Ответить
+1 +
скво аборигена, 20:37, 13.09

Можливо, йдеться про Побєду Донецької області? Це на самісінькому кордоні, наш прикордонний пункт було зніщено ще 23-24 серпня рус. артилерією, ніяких рос. полонених не було, та й бути не могло. Ця територія окупована і глибокий тил ДНР вже більше 2 тижнів.

Ответить
+4 +
Анатолий, 23:21, 16.09

Лучше бы эти ушлепки по ошибке шарахнули по кремлю и госдуме в момент их заседания в полном составе.

Ответить
 
Написать комментарий
E-mail не будет опубликован